Osvetnik 

 


 

Srpski radnik


Uložite u Srbiju, jer teško da ćete bilo gde na svetu naći zemlju gde je radna snaga toliko stručna, jeftina, poslušna i posrana kao u Srbiji.

Nova predizborna kampanja 

 "Ko privuče na svoju stranu penzionere i narkomane, i ko ovlada ovim biračkim telom, 
vladaće sto godina."

Tomas Džeferson 

Ofiranje 


Na ovom mestu možda nećete moći da nađete rešenje kako da postanete lepši, pametniji, privlačniji i duhovitiji kako da zaigrate u prvom timu Ekstramadure, kako da smuvate dobru pičku ili bar nešto što likom deluje na žensko, kako da budete naslednik Rona Džeremija, kako da budete bogati a da pritom budete i gotivni, kako da pobedite u zvezdama Granda i počnete da živite kao rock and roll zvezda, kako da pijete vinjak sa Tarmi Rićmijem, kako da pobedite na izborima i prodate državu Ciganima, kako da istrebite Njemce, kako da porobite Britaniju a od Malte i sličnih govana napravite javne toalete i mesne zajednice najsiromašnijih srpskih opština, kako da rešite stambeno pitanje, kako da dobijete invalidsku penziju iako možete konju rep ili bilo koji drugi organ da isčupate, kako da provalite nameštene utakmice Premijer lige pre nego što se nameste, kako da falsifikujete testament neke babe i ubijete je a da vas nikad ne provale,  kako da upadnete na Berluskonijeve žurke, kako da bombardujete i uništite Ameriku, kako da sklopite dil sa Tvorcem, da vaskrsne Paju Vujsića, Boru Todorovića, Batu Stojkovića, Džorža Besta, Petra Borotu i ostale velikane a uzme ona govna iz skupštine i partija, kako da gledate porniće Suzane Mančić, kako da dobijete Oskara da bi izašli za govornicu i otpevali stihove Neđe Kostića:"Sebi ruke Klintone, gospodine žuti, ne diraj u srpsku zemlju, bolje ti je ćuti! ", kako da osvojite svetsko prvenstvo u fudbalu sa Srbijom a potom ukinete fudbal i izbušte sve lopte u zemlji, kako da jebete kurve džaba, kako da postanete vođa Tamilskih tigrova, kako da se zaposlite kao pisac tekstova za "Treće oko", kako da napravite farmu halucinogenih žaba, kako da pobedite na rakijadi u Pranjanima, kako da bolje ukiselite kupus od Ličanina, kako da razbijete u Slagalici bolje od gospodina Slavoljuba... Možda nećete na ovom mestu naći rešenje za ove i za još mnoge probleme, možda. Ako vas sve ovo uopšte i zanima, pored ovoga:Pod uslovom da je ovo uopšte pitanje a ne konstatacija. I ne kaže se penis već kurčina. Ma koliko mlitava bila. I zašto misliš da si na pravom mestu, ko ti je to rekao?

 

Motivacioni poster 

Neka dan počne, kad već mora. Krepali od kuge!

 

Lord Sendvič 


Nebojša Krstić dobio je povelju od Gospodara kojom mu se potvrđuje titula.


Najbolje iz Srbije 

 Poznata estradna umetnica preporučuje Mrkinu pomadu, podmlađuje.

Golubari - teroristi 


Golubarski Mosad organizuje Treći svetski rat.

 

 

Najbolje srpsko preduzeće 

 

 


 

Svetosavlje Fama o biciklistima 


Mentalita chetnix 

Uvek u mogućnosti

Tačke ključanjaOva revolucija neće pojesti svoju decu. To će učiniti ciroza.

Srpski brend 

 

Zaštitno lice fabrike tečnih lepila "Prvi maj"iz Čačka, revolucionar, drug,  predsednik saveza studenata i generalni sekretar udruženja penzionera, apsolvent, jede kifle i jogurt i komentariše vesti na internet portalima. Član partije na vlasti.

Svetski rekordPetrovac, 1943.

 

Retro 

 U ponedeljak 

 

 

Može? Može! 

  Poseban tretman 

 


Prebacivanje norme 

 


Predstavljamo - Vinjak Crveni Kmer 

 


Motivacija 

 Savet drumskog vuka 

 
Promocija sredstva protiv drhtanja ruku koje povećava samouverenost kod vozača, vožnju čini sigurnijom a saobraćaj bezbednijim. Preporučio Mirko Alvirović, pet puta. Neželjeni efekti koji mogu da se jave  jesu povraćanje po suvozaču i  osećaj anglofilstva nakon čega vozač često ume da preusmeri svoj automobil u kontra traku.
Postanite Ron Džeremi za pola minuta 

 Besplatna lekcija zavođenja - kako ostvariti kontakt i pokloniti dami prase bez ušiju.


Dete, daj taj vinjak, dokle te čekam?Promotivni spot Dođi da vidiš šta je budža u muškarca finansiran je od strane Ministarstva  trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije i ima za cilj da u najboljem svetlu prezentuje tradicionalne srpske kafane i u njih privuče veliki broj stranih turista koji će se upoznati i uživati u njenim čarima - ispijanju velikih količina alkohola, uživanju u tradicionalnoj srpskoj hrani, upadanja u kavgu sa tradicionalnim završetkom - tradicionalnom, starom, dobrom kafanskom tučom, uz korišćenje svog dostupnog i raspoloživog kafanskog inventara.


Kapanju podržao Mirko Alvirović


Aleksandar Vučić zavodi red u državi

"Globi davljenike jer ih ima najviše. 
Genije, divimo mu se i mentalno i fizički.
Kako to mislite, o kome razmišljam 
dok masturbiram?"

Neka veprina iz SNS-a

Obor-kneževina

SAO (Somalijska autonomna oblast) - zemlja prosperiteta, bajatih artana, domaćeg vinjaka, slobode, bluda, razvrata i patrijarhalnih vrednosti, o čemu svedoči kalašnjikov u grbu.

Tiha poruka neba


Greh Fridriha I Barbarose

Fridrih I Barbarosa, čestit i nepismen čovek, domar domaćin i car, izdao je povelju Bolonjskom univerzitetu. Kada je uvideo kakva su studenti govna, udavio se u reci. Poslednje reči su mu bile: "Studentska govna me udaviše!".

 

Kodi ustaša 1914

Only lovers left alive


Danju masturbiraš na tastaturi, uveče opštiš sa štampačem. Po hladnoj i kišnoj noći lepiš plakate po fasadama. Nije ti teško. Na njima visi vampir i gleda mrtav narod. Krvava mu brada. Tebi je masna, dali ti u stranci za burek. Srećan si.
Rock & Roll

Bez razloga zaboravljeni dragulj Rubina iz Kruševca. Nezaobilazan sastojak samoubilačkih misija, dendrofilije, autodestrukcije, destrukcije dekade Roma... Iznenada te omami dok srčeš supu, zaspiš u istoj i udaviš se, ubedi te da uhvatiš ujnu za sisu, da pišaš komšiji u poštansko sanduče. Ušuška te i uspava pored sopstvene povraćke, nežno i brižno, kao majka što čedo svoje u kolevci uspavljuje, samo što te prethodno ubedi da nabrzaka, tupim nožem za sarmicu, odradiš lapot. Vernika pitomog i krotkog kao jagnje učini glavnim predmetom rasprave na Vaseljenskom saboru i anatemisanim licem.

Za gozbu je potrebno malo

Ko da gol neka gori u vječnom ognju. Matijević navija za X.

Za apsolutne šampioneAgitprop odeljenje naše službe zvanično otpočinje postizbornu kampanju u Srbiji, sa ciljem da... 
Otpočinje se postizborna kampanja bez ikakvog cilja i smisla, u duhu vaskolikog srpstva, poštujući tradiciju srpskog naroda. Da ne bi bilo zablude, naglašava se da svrha ove delatnosti nije da se ukaže na probleme/govna u kojima ovaj narod živi jer za to postoje stručna lica - psihijatri, defektolozi, psiholozi... Ne postoji ni mrva jedna zainteresovanosti za rešavanje i otklanjanje tih istih problema/govana u kojima narod gnjuri iz prostog razloga što postoji čitava bulumenta individua koje su plaćene za taj posao. Postoji još prostiji razlog od ovog navedenog - jer se, bar meni lično, jebe (za) narod. 
Koji narod?
U ovome se ne može se naći ni najmanja želja za primoravanjem uticajnih ljudi da što efikasnije rešavaju pitanja od krucijalnog značaja po ovu državu, niti bilo šta slično, nikakva uzvišena misija nije u opticaju, jer, bar mene lično, boli kurac za to što uticajne ljude boli kurac za rešavanje pitanja od krucijalnog značaja po ovu državu. 
Koju državu?
Stvaranje lepše životne sredine, kreiranje povoljnije poslovne klime, otvaranje novih radnih mesta, zatvaranje starih radnih mesta, smanjene nezaposlenosti kao i povećanje zaposlenosti uopšte ne postoji na dnevnom redu, čak ni pod tačkom razno, niti će se bilo kakva kampanja sprovoditi u nabrojane svrhe, kao i u one svrhe koje imaju veze sa nabrojanima a nisu nabrojane.
Briga o porodici i povećanju nataliteta nisu čak ni zadnje rupe na svirali. Očevi su alkoholičari, majke nervni bolesnici, sestre prodaju telo na autoputu Bratstva i jedinstva (a postoji osnovana sumnja da to isto rade i braća, nelečeni narkomani). Devojke su završile kod Šiptara kao belo roblje, dobili smo za njih karton Skenderbega i dve gajbe Pećkog piva a žene su se odvezale i pobegle iz podruma u sigurne kuće. Dece nema jer se koristi kurton. Krpljen, ali kurton. O životinjama ne brinemo - jedemo ih.
Naročito, podvlačim, naročito kultura neće biti predmet interesovanja. neće se  popravljati stanje u istoj. Neće se ukazivati na tešku situaciju koja vlada u ovoj oblasti, neće se iskazivati strah za njenu sudbinu i budućnost a isto važi i za umetnost. Isto tako unapređenja obrazovanja zarad budućih pokolenja nije predmet interesovanja. Bitka za isceljenje i vaskresenje srpskog sporta i borba za stvaranja zdrave nacije takođe nije predmet interesovanja.
Koja kultura? Kakvo obrazovanje? Koji sport? Kakva nacija?
Agitrpop odeljenje naše službe zvanično otpočinje postizbornu kampanju u Srbiji...
Kojoj Srbiji?
Otpočinje se postizborna kampanja našeg agitrpop odeljenja jer smo tako u mogućnosti.Aristokratija na staroj adresi!


Adresu ne menjamo nikada. Mi najbolje crpimo resurse i koristimo potencijale domaće, kruševačke industrije.

Protiv reformi javnih preduzeća i državnih institucija!Za domaćinsko poslovanje srpskih javnih preduzeća i odgovornu politiku u državnim institucijama!

Тензионери

"Sve ste učinili za svoje sinove i kćeri, dajte im i pola penzije, sve im dajte, ali ne dajte im svoj glas jer će upropastiti i sebe i njega i nas." - Milan Krkobabić, PUPS


Овај накарадни систем не функционише никако. Мора се мењати из корена, не мере се `вако радит`.Контра нам треба, то је решење. Контранапад. Кад имаш посран тим, онда мораш применити катанћо. Ил још боље тактику Кизе Милинковића. Сви у одбрану, један брз коњ у нападу и све на њега. Ако те усере супер, ако не бар те нису јако нагузили. Тако морамо и ми. Идеалан је систем сушта супротност овом данашњем. Даклен, деци до 18. година да се дају пензије! Млад човек воли попит, воли загаламит и није се родио тај ко ће му забранит јелте. Кад си млад увек ти треба пара. Оћеш да једеш, оћеш да пијеш, оћеш да гузиш, оћеш да пробаш најновије таблете што су стигле у град, а то кошта. Дабоме да кошта. Па данас је пиво 60 динара у драгостору мајку му јебем! И то пиво да се спусти на 33 дин, ил` 25, не јебем живу силу! Чуј 60, шездест сјеничких чобана вас нејебало. Елем, да се вратимо теми. Ко што видите на примеру другог члана династије Кркобабић, пензионерима треба одузети све. Ево онај његов Јоца Кркобабић, има 300 година, у болници је и биће још 300 године, нема да фали. Човек исиса систем ка` Тоза вампир. Овај Милан, пиле дедино, сад ведри и облачи. Уколико укуцате најјаднију реченицу икада изговорену "од јутра до мрака на послу сам драга" изиће вам слика 24.годишњег Кркобабића који је неки курац у администрацији. Уколико прочитате читав тај интервју вероватно ћете изузтити "ох, дебилни мој дечаче", сабрат два и два и поново схватити да ће и тај да јаше. Ту је и други унук, ал` је погазио неко ђевојче на семафору скоро, па ће тек за коју годину у фотељу. Кад се заборави јелте. А заборавиће се, наравно да ће овај народ заборавити када има лошије памћење од златне рибице. Који ће курац пензионерима паре? Ево лепо питам, конкретно одговорте? Овако лепо ћемо опоравит Торлак и нек се прави дрога за пензионере и то је то. Место пензије џаба лекови, а дукати унуцима. Ево мој ђед Радојица. Па он је целу пензију само пеко ракију и пио лекове. И ракију наравно. Више ракију но лекове. Ево спреман сам и понудити им и више од лекова, сваком да се да казан, грожђе, шљива и рецепти за Торлак! Па шта ти више треба у животу?  


Mamuzanje mrtvog konja

Borba naprednog evropskog čartističkog pokreta i njegovog glavnog reprezenta sa srpskim ludističkim pokretom koji blokira uraganske železnice Srbije i nanosi ovom preduzeću, pokretaču industrijske revolucije u nas, višemilionsku štetu na dnevnom nivou svojom subverzivnom delatnošću koju inicira  strah od tehnologije, novog doba i napredka. Da li će država i dalje da bude konj ili će da bude mrtav konj?


Za slobodnu mušku ljubav!
Unutarpartijski jadi mladog doktora nauka
Al' je lep ovaj svet

Opustite telo. Nemojte se nervirati. Ne zatvarajte oči pred ljudima dobrim. Pogledajte ih preko ramena i recite da ih volite, kao što ste pričali svima koji su vas guzili.


Agencija T&SUveličajte Vašu pobedu! Iznajmite po najpovoljnijoj ceni prsatu devojku i ukrasite Vaš tenk! Učinite defile kroz osvojenu neprijateljsku zemlju veličanstvenijim i proslavite Vaš trijumf kao pravi junak! Pokažite neprijatelju da Vaša paravojna formacija nije ušla u njegovu zemlju kao prosti eksploatator i divlji okupator, prikažite se kao humanista koji u osvojenu zemlju donosi najveće lepote ovoga sveta - sise! Budite čovekoljupci i dopustite pokorenoj gamadi da, pre no što ih transportujete visoke peći, uživaju u prekrasnom prizoru treskanja ženskih grudi! Možete, pak, da poslednje trenutke pre transporta u visoke peći pokorenoj gamadi učinite odvratnim - u agenciji TENK & SISE možete iznajmiti i devojke sa mlohavim, otromboljenim i smežuranim dojkama! Isporuku devojaka vršimo širom sveta - Kabul, Bagdad, Vašington, Najrobi,Pariz, Mogadiš,London, pojas Gaze, Berlin, Kišinjev, Seul, Sarajevo, Zagreb, Ankara, Brisel, Priština, Tirana, Riga, Luksemburg, Vilnjus, Abu Dabi, Gornja Maoča... Poštujte tradiciju jer ako ste pravi tenkista uvek morate imati na umu stihove himne tenkista:


Posle noći tamne rodila se zora
Uz škripu čelika i tutnjavu motora
Iz mašina moćnih crni dim dok kulja
Od tenkova teških i sisa se ljulja

AGENCIJA TENK & SISE
NEMA TRIJUMFA BEZ SISA!


 U našoj agenciji takođe možete da iznajmite i Nusretov trubački orkestar, da veliku i slavnu pobedu junačku proslavite uz muziku, a možete angažovati Nusreta i za utovar uglja ili čišćenje podruma.


Masovna proizvodnja i upotreba
"U Srbiji se, u većoj meri, ludaci ne rađaju već se stvaraju. Srbija je specijalizovana naseobina za proizvodnju suvih idiota. Tako lud narod od sisa i mesija, aviona i idola ne primećuje da živi u ruševini, na zgarištu po kojem se ispišao i onaj kom se pišalo nije. Ali zato zbilja imaju lepih devojaka sa lepim i neskrivenim sisama koje su vrlo otvorene ka strancima i turistima.  " 


Ruanđanski putopisac iz plemena Hutu,
Miljahgon Muputilijan
na proputovanju kroz Srbiju,
  početkom 21. veka 

Izjava velikana svetske istorije


 Čuvena misao naprednog vladara zaostale zemlje trećeg sveta na Starom kontinentu, izrečena na konferenciji za štampu, sazvanu nakon čitanja izveštaja hidrometeorološkog zavoda dostavljenog u 4h, koji je vladalac analizirao uz prvu jutarnju kafu kupljenu za sopstvene pare a ne od novca poreskih obveznika koji finansiraju državu njene organe. Istorija je upamtila ovog vladara pod imenom Pregalac, jer je mnogo radio, slabo jeo i uopšte nije spavao. 

Pomoć!Prodata


Svojevrsno remekdelo poteklo iz pera glavnog aktera ovog autožitija, učesnika skoro svih prelaznih rokova  političkog šampionata brlog-lige Srbije. Neograničeni tiraž. Kupuje se u skupštinskoj krčmi.

Bitan faktor

  

Planeta napokon može mirno da spava

 

AIR SERBIA PIRATES - NAJBLIŽI BOGU

Nov lider u vazduhoplovstvu koji poseduje dugu tradiciju, još od Starog Vujadina i Malog Radojice, sa neprocenjivim iskustvom stečenim u ratu sa NATO fašističkom armadom. Bombardujemo po želji i dejstvujemo po svim teritorijama, sem Belorusije, Severne i jedine Koreje i još nekih bratskih i prijateljskih država. Ako ste u svađi sa komšijom, ako želite da bombardujemo stadion fudbalskog kluba koji vas je oborio na tiketu, ako vas jednostavno iritiraju neke države, kao što su Litvanija, Linhenštajn, Luksemburg, ako želite da zatrete trag vašeg ruralnog porekla brisanjem rodnog sela s mape javite se. Bombardujemo sa razumevanjem, kao za sebe.

Niko vas ne sme iznenaditi


Kurve koje karate, skupa pića kojima se oblokavate, kokain koji šmrčete, stočni fond kojim se halapljivo hranite i koji životinjski proždirete, lažne diplome kojima se razmećete, ugled i priznanja koja posedujete,  imuniteti koje uživate, vile u kojima se baškarite, automobili u kojima vas vozaju i turbo folk koji slušate mogu vas navesti na pomisao da to vama pripada, da ste predodređeni za takav život i da vaši podanici imaju prirodnu obavezu i potrebu da finansiraju vaše bahanalije i prohteve. I to je tačno. Opustite se, uživajte, za vas je samo nebo granica. Vi ste darodavci života i tvorci civilizacije, istorija od vas počinje. U njoj nema prevrata, otrova, revolucija, giljotina, ustanaka, pobuna, protesta, nereda, Olivera Kromvela i Maksimilijana Robespjera, pokreta otpora, građanske neposlušnosti, seoskih buna, Crnog Đorđa, zaverenika, Spartaka, Bader-Majnhova, Hezbolaha, uličnih nemira, barikada, Pariske komune, hajdučije, Robina Huda i Viljem Tela, nema ni vaših očeva i dedova koji su se uselili u kuće i stanove buržoazije koju su poslali pred streljački vod... Stoga, uživajte.

Arheološke i kulturne vrednosti Srbije

Dok je istorija prebačena u nadležnost političara kojima su proširene ingerencije pa tako sada mogu i moraju da donose sudove o određenim događajima, pojavama, ličnostima, izvlače zaključke, proučavaju određene probleme, izlažu svoja mišljenja i otvaraju nova pitanja (jedino karton na psihijatriji ne otvaraju) u vezi sa Prvim ili Drugim svetskim ratom, četnicima i partizanima, istorijatom nekih sportskih društava, ocenom i vrednovanjem ličnosti Karađorđa ili Miloša Obrenovića, vladavinom Nemanjića, tako je polje kulture, arheologije, pomoćnih istorijskih nauka poput hronologije, arhivistike, numizmatike, heraldike, pa i umetnosti dato u nadležnost prve dame Srbije. Sve šta ne znate o istoriji Rima, njegovom društvenom i državnom uređenju, rimskim provincijama i značaju Gornje Mezije kao rimske provincije po razvoj umetnosti i društvenih nauka tadašnjeg sveta, Bajčetinimicijumu kao pupku rimske imperije koji je iznedrio najveće umove Rimske države počevši od 753. god. pre n.e pa sve do pada Carigrada, o Tomi Nikoliću kao zlatnom pupoljku  filozofske škole bajčetinimicijumske možete saznati ako slušate ili gledate prvu damu ili ako kontaktirate istu putem sajta http://www.predsednik.rs/


Ako nadležne službe žele da objasne mladima zašto da se klone droga i kakva je pošast zapravo ta narkomanija, svrsishodnije i jeftinije je da im puste SMF umesto što plaćaju kojekakve nadristručnjake i psihodrljomude.

Edukacijom protiv narkomanijeU borbi protiv ove pošasti takođe se može iskoristiti i edukativni strip Vojo Kecman protivu narkomanije i imperijalističkog zla.
VOJO KECMAN NE KONZUMIRA DROGU!
KLINTON JE BROJ JEDAN PO ŠUNTAVILU!

Brifing dve supruge predsednika

ABV B

Jesen u mojoj zemlji

 "Lekar napisao recept"


Sreća ovde ipak postoji,
 izdaje se na recept ili se kupuje na ulici. 
Postoji nešto lepše čak i od sreće,
zove se vinjak i pije se na prazan stomak.
Ne treba recept, kupuje se u prodavnici, diskontu ili trafici.
Spaseni su oni koji imaju i za sreću i za vinjak,
oni će jedini prebroditi jesenji brodolom.
Možda.

Mythbuster "Sve je sranje sem pišanja, a i pišanje je sranje kad ne pišaš po dasci."
Jiang Qing, supruga Mao Ce Tunga.


Specijalno vaspitanje

ključne reči: mere štednje, stezanje kaiša, žrtvovanje, odricanje, gladovanje, kriza, restrikcije,  uzdržavanje, izdržavanje, podnošenje, strpljenje, trpljenje, trpanje,  poverenje

Medijski mrak i propaganda


Punk's not dead

"No future for you"


Apostol broj 14Nemamo pameti, imamo vođu.
Zamenu za hleb, jogurt i seks.
Apostol novi, srpski Bokasa,
naš um i razum i ruka spasa.
Čekajući Vojvodu

Penzioner se ne odriče drevnih običaja i pored otimanja krvavo zarađene penzije od strane Aleksandra Vučića. Na pitanje kako izdržava posle otimačne, penzioner odgovara: "PIJEM VINJAK I ČEKAM ŠEŠELJA!"


Nova radna mesta

Pozicija: Prosečan srpski bot


Opšte karakteristike: 
 Eror u mozgu. Obrazi-đonovi. Napućene usne. Četvrtpismen. Opšta kultura = 0. Obrazovni nivo: Tomislav Nikolić. Veneričnih oboljenja - nema. Razum: jednoćelijski organizam oboleo od kancera. Šarmantnost Dragice Nikolić. Stručnost: Nebojša Stefanović. Pošten kao idol. Krade sijalice iz liftova.


 Za miran san - Vojvoda Šešelj

Za miran san - Vojvoda Šešelj!

Make Money at : http://bit.ly/best_tips

Za miran san - Vojvoda Šešelj!

Make Money at : http://bit.ly/best_tips

Reč predsednika


Misli humaniste, Kim Džong Ila

Reč pravednika

Reč domaćina
Pitanje Čoveka


Reforme
Kompjuterski program za botove.
 
Implant premijerskog gena 
namenjen običnom čoveku - radniku, seljaku i studentu.


 Dvadesetčetvoročasovna edukacija stanovništva
uz pomoć medija. Dostupna svima.

Visokooktanski benzin u rinfuzi.

Podizanje nivoa opšte kulture i informisanosti
uz pomoć mobilnih operatera i modernih tehnologija. 
  
 Restrikcije i ekološki ispravniji, čistiji, zdraviji i prirodniji
načini osvetljavanja i grejanja.

Dobar ekonomista

Sudeći po vikipediji, ekonomija je društvena nauka koja proučava mnoge oblasti i probleme, razvijajući teorije ljudskog
ponašanja u donošenju ključnih odluka u korišćenju ograničenih resursa
radi proizvodnje i raspodele vrednih materijalnih dobara i usluga među
ljudima.Naziv potiče od grčke reči  οικονομικός, što znači upravljanje domaćinstom. Najbolji primer kako treba upravljati domaćinstvom, može se videti na slici iznad.

 Sin domaćinaPropast srpske porodice:
Otac, domaćin čovek, član Srpske radikalne stranke. Sin - studentsko govno, član svake partije na vlasti - peder - majka ga tako vaspitala.

Radnička klasa

Opstanak

Borba za minimalac

Destabilizacija Srbije


Vojislav Šešelj opovrgava narodnu umotvorinu.

Informacije od značaja

Izbor životnog puta
Prosečan SrbinPropao kao muda kroz dronjave, blistavo bele gaće.

Politika izolacionizma

Odgovor na premijerovu politiku evro-azijsko-bliskoistočnih integracija i stvaranje paralelnog sveta uz pomoć tri daske zakucane za vrata, vinjaka, ajvara i još par sitnica.

Grmljavina

Uloga šefa poslaničkog kluba (kao i ostalih stranačkih i državnih funkcionera) u srpskim reformama i njegov doprinos u utemeljenju kulta ličnosti. Ove reči koje šef poslaničkog kluba izgovara nije njegova puka konkluzija,  (iako bi mogla da bude, jer sve činjenice vode ka njoj), već mu to Tvorac kroz grm govori i nalaže da prenosi te reči svetom i uči ljude putem direktnih prenosa narodne skupštine i davanjem izjava za medije. Grm ne plamti jer je 21. vek i grozimo se svakog nasilja i paljevine. Tvorac kroz grm, koji se ne koristi u voajerske svrhe, još dodaje: "Srbija mora bit pacifikovana, mirna, krotka i uboga, mora stado slušat svog pastira i verovati njegovim reformama,  uzdržavati se od svakojake pobune, nemira i bojkota,  bez postavljanja suvišnih i bespotrebnih pitanja i bez sumnje u dela svetog lika, meni bliskoga." Verodostojnost ovih reči potvrdili su i vodeći srpski teolozi (Dejan Anđus) i crkveni oci.


Nagomilan bes i gnev prosečnog, čestitog Srbina kada je pročitao vest da će sve da poskupi, opet.

Miroljubiva koegzistencija


0 komentara:

Постави коментар